Βρίσκεστε εδώ:
Παιδικό Στέκι

Κάθε Σάββατο, στις 11:00 π.µ. στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο,
τα παιδιά αποκτούν το δικό τους στέκι.

paidikobookstore.jpg
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι νεαροί μας φίλοι (από 4 ετών και πάνω) συναντούν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, παρακολουθούν μικρές μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές αφηγήσεις, και όχι μόνο. Τα παιδιά μαθαίνουν να αυτοσχεδιάζουν, στήνοντας το δικό τους παραμύθι και συμμετέχοντας σε αυτό. 
Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 210 3837667, από τις 9.30 έως τις 17.00 και 6973 173311, κ. Δήμητρα Παπαδημητρίου, για να κρατήσετε θέση και για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγή του προγράμματος. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Tο Πάσχα πλησιάζει!!!

Περισσότερα...
 
ΜΑΪΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Η Άνοιξη είναι εδώ!!!

Περισσότερα...
 
ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ / 11:00 - 12:00

Η θεία Κατερίνα λέει παραμύθια και παίζει θέατρο με τα παιδιά 

Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδημητρίου, θα μοιραστούν τη χαρά του
παραμυθιού μέσα από την ανάγνωση αλλά και το θεατρικό παιχνίδι γνωστών παιδικών βιβλίων.

Νάκο και Λολίτα

Λένε, λοιπόν εκεί στα μέρη που βρέχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό, πώς κάποτε ένα περιέργο πουλί πήγε και κάθισε πάνω στο κλαρί ενός δέντρου. Το πουλί το λέγανε Νάκο. Σπάνιιο και μοναφικό με το τραγούδι του καλωσόριζε το δειλινό και πάνω στα φτερά του είχαν βρει καταφύγιο όλα τα χρώματα του κόσμου.Ώσπου φτάνουν τα χελιδόνια κι ο Νάκο ερωτεύεται τη Λολίτα.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 ΕΥΡΩ

Περισσότερα...
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Σάββατο 18 Ιανουαρίου / 11:00 - 12:00

Η θεία Κατερίνα λέει παραμύθια
και παίζει θέατρο με τα παιδιά 

Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδημητρίου, θα μοιραστούν τη χαρά του παραμυθιού μέσα από την ανάγνωση αλλά και το θεατρικό παιχνίδι γνωστών παιδικών βιβλίων.

Το δώρο της παπλωματούς

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει τον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζέψει;

ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 ΕΥΡΩ

Περισσότερα...
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
 

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου / 11:00 - 12:00

Η θεία Κατερίνα λέει παραμύθια
και παίζει θέατρο με τα παιδιά 

Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδημητρίου, θα μοιραστούν τη χαρά του παραμυθιού μέσα από την ανάγνωση αλλά και το θεατρικό παιχνίδι γνωστών παιδικών βιβλίων.

Η πετρόσουπα

Ένα παραμύθι για τη δύναμη της προσφοράς. Τρεις καλόγεροι, ο Χοκ, ο Λοκ κι ο Σο διασχίζουν μια ορεινή χώρα και προσπαθούν να μάθουν τι είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 ΕΥΡΩ

 

Περισσότερα...
 
Ebooks

Logotipos-AGYRA-eBooks

Download on iBooks Badge GR 110x40 090613  AMAZON

 

www.the39clues.gr

39Logo.gif

Παιδικά Βιβλία

1_3_.gif3-6_.gif6-8_.gif8-10_.gif10-12_.gifeveliktizoni.gif

Για Ενήλικες

vivliaenilikon

Newsletter


Warning: Creating default object from empty value in /home/agyra/public_html/administrator/components/com_acajoom/classes/class.module.php on line 232
Γίνετε συνδρομητές στα Νewsletter των Εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ
ΑΓΚΥΡΑ-Πολυχώρος
Νέες Εκδόσεις
AΓKYPA Book Club


Παραλαβή HTML?