Βρίσκεστε εδώ:
Πάρτι - για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

 

Ο ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρος, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο, στην καρδιά της Αθήνας.
Αποτελείται από το βιβλιοπωλείο, μια πανέμορφη αυλή με αίθριο, και την αίθουσα Λέξεις & Νότες.

Η σάλα της αίθουσας, Λέξεις & Νότες, διαθέτει μπαρ, πιάνο, ηχητικές και μικροφωνικές εγκαταστάσεις και έχει χωρητικότητα περίπου 100 ατόμων.

Οι δημιουργοί της, προτείνουν καινούργιες ιδέες για να μείνουν οι εκδηλώσεις σας αξέχαστες.

 Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα, 2103837667 (09:30 - 17:00) /Για πληροφορίες καλέστε: 6932661815, Άννα ΠαπαδημητρίουΠάρτι για παιδιά από 3 - 10 ετών PDF Εκτύπωση E-mail

 Ο Πολυχώρος ΑΓΚΥΡΑ προτείνει τα δηµιουργικότερα πάρτι!


Θέματα με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, γίνονται θεατρική παράσταση ή θεατρικό παιχνίδι και μέσα από παιχνίδια και κατασκευές, οι μικροί μας φίλοι ζουν το δικό τους ταξίδι στο όνειρο και τη φαντασία.


Μέσα από ρόλους που τα ίδια επιλέγουν, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε ήρωες των παραμυθιών, αυτοσχεδιάζουν ελεύθερα, εκφράζονται με το σώμα, τη μουσική, τον χορό. Χαίρονται παίζοντας!
Το κυριότερο όμως είναι ότι επικοινωνούν μέσα από τα συναισθήματά τους.


Η καλύτερη Γελωτοθεραπεία
Λίγα λόγια... για το παιχνίδι


Τα Παιχνίδια με τα παιδιά έχουν καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η βαθύτερη παιδευτική και θεραπευτική τους αξία αγκαλιάζει τα παιδιά με έναν έμμεσο βιωματικό τρόπο... παίζοντας.
Το παιδί παίζει και συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι και στο παραμύθι.
Η αφήγηση μιας ιστορίας-μύθου ξεσηκώνει τα παιδιά και τα καλεί να συμμετάσχουν σε ένα «φανταστικό ταξίδι», παίζοντας. Μέσα από ρόλους που τα ίδια επιλέγουν μεταμορφώνονται σε ήρωες των παραμυθιών, αυτοσχεδιάζουν ελεύθερα, εκφράζονται δημιουργικά με το σώμα, τη μουσική, τον χορό. 
 Το ταξίδι κρύβει πολλές περιπέτειες και δοκιμασίες για όλους, μα όλοι μαζί θα τις αντιμετωπίσουμε. Η προσπάθεια είναι που μετρά και η χαρά είναι μεγάλη όταν καταφέρνουμε κάτι δύσκολο.
Στο τέλος του παιχνιδιού μάς περιμένει πάντα μια όμορφη ΕΚΠΛΗΞΗ, αρκεί να την ανακαλύψουμε... παίζοντας!
Σκοπός του παιχνιδιού...το γέλιο, η χαρά και η επικοινωνία


Πρότυπο για όλους είναι τα παιδιά. Αν ενθαρρυνθούν, δεν σταματούν να γελούν και να χαίρονται όλη μέρα.
Σκοπός της εμψύχωσης είναι η διασκέδαση, να ροδίσει το μάγουλό των παιδιών... παίζοντας και γελώντας
Τα παιδιά παραπονιούνται συχνά για «ποναλάκια» στην κοιλίτσα τους και πονοκεφάλους.
Ως γνωστόν, το γαστρεντερικό είναι το μόνο σύστημα που σκέφτεται με την ίδια ένταση όπως ο εγκέφαλός, γι' αυτό το άγχος ή η κακή διάθεση εκδηλώνονται με τα γνωστά συμπτώματα. Το γέλιο και το χιούμορ βοηθούν στην αντιμετώπιση του άγχους.
Το γέλιο όχι μόνο αμβλύνει τα συμπτώματα αλλά όταν γελάμε λαμβάνουμε περισσότερο οξυγόνο και ενισχύονται η αναπνοή και οι καρδιακοί μας παλμοί.
Το παιχνίδι εκτός από πηγή χαράς και εκτόνωσης γίνεται ένας θαυμάσιος αρωγός στην έκφραση και επικοινωνία των παιδιών μεταξύ τους.
Μέσα από το παιχνίδι το παιδί αντλεί χαρά και ευχαρίστηση, ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει πιο προσωπικά θέματα όταν τα λόγια είναι δύσκολα ή ανεπαρκή. Παίζοντας, αντιμετωπίζει δυσκολίες συμπεριφοράς, λόγου και έκφρασης και καταπολεμά συστηματικά τον φόβο, τον θυμό, την επιθετικότητα, εξουδετερώνει τη μοναξιά.
Τα παιδιά, συμμετέχοντας τα ίδια στο παιχνίδι καθώς και στη δραματοποίηση των παραμυθιών μαθαίνουν να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η αυτο-εκτίμησή τους.
Η ανάγκη για παιχνίδι και εκτόνωση ολοένα και αυξάνεται. Έτσι η μαγική συνταγή περιλαμβάνει την απελευθέρωση... του παιδιού που όλοι έχουμε (και πολύ συχνά κρύβουμε) μέσα μας.

Περισσότερα...
 
Ebooks

Logotipos-AGYRA-eBooks

Download on iBooks Badge GR 110x40 090613  AMAZON

 

www.the39clues.gr

39Logo.gif

Παιδικά Βιβλία

1_3_.gif3-6_.gif6-8_.gif8-10_.gif10-12_.gifeveliktizoni.gif

Για Ενήλικες

vivliaenilikon

Newsletter


Warning: Creating default object from empty value in /home/agyra/public_html/administrator/components/com_acajoom/classes/class.module.php on line 232
Γίνετε συνδρομητές στα Νewsletter των Εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ
ΑΓΚΥΡΑ-Πολυχώρος
Νέες Εκδόσεις
AΓKYPA Book Club


Παραλαβή HTML?